Cosmina

Limba Engleză
BA Communications & Public Administration, Babeș-Bolyai University, Cluj-Napoca

Buna, sunt Cosmina! Trainerul tau de limbi straine cu experienta, rabdare si metode moderne, adaptate nevoilor actuale ale cursantilor de astazi. Impreuna putem incepe de la 0, sau putem avansa de la orice alt nivel intermediar catre fluenta si cursivitate. Consider ca nimic nu este imposibil, cata vreme exista suficienta motivatie si un scop precis, pe care il vom atinge impreuna. Cunosc limbile straine atat din postura de student, caci am studiat in limba lui Shakespeare, cat si din cea de trainer, (C1 CAE & C1 Linguaskill Cerftifications) asa ca inteleg cat de complex este procesul de invatare. Experienta mea de pana acum, cu tineri si adulti, ma recomanda si va asigura de profesionalismul meu, presarat cu o mare doza de fun, interactivitate si relaxare. Da, orele noastre impreuna se vor simti chiar si relaxante, caci ceea ce vom invata va fi mereu actual si personalizat, conform nevoilor tale.

Rareș

Tehnologia Informației, Limba Germană
Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației - Universitatea Politehnică București

Salut! Eu sunt Rares, ajutorul tau in calatoria prin lumea informaticii. Sunt pasionat de orice tine de acest domeniu, iar cunostintele mele, atat practice, cat si teoretice, sunt in continua dezvoltare. Acest lucru se datoreaza facultatii pe care o urmez si experientei profesionale pe posturi specifice acestui domeniu. Am aflat personal ce inseamna importanta unui indrumator potrivit in aceasta lume, iar lectiile mele, ce combina armonios informatiile practice cu sfaturile personale, iti vor forma gandirea pentru a putea rezolva orice problema ai intampina. Indiferent de nivelul de cunostinte in acest domeniu, dorinta de invatare si de dezvoltare primeaza, iar eu voi adapta cursurile la nevoile oricarui participant. Haide sa ne aventuram impreuna in abstracta lume a informaticii!

Andreea

Matematică
Inginerie electrica - Universitatea Politehnică București

Bună! Sunt Andreea, pasionată de matematică și determinată să transform această disciplină într-o călătorie captivantă pentru cei mici. Prin lecții personalizate, jocuri și explicații adaptate, nu doar învățăm, ci și aprofundăm într-un mod distractiv. Cu răbdare și entuziasm, construiesc un mediu prietenos și accesibil, lucrând nu doar la cunoștințe, ci și la încrederea de sine a fiecărui copil. Studiile mele în domeniu adaugă profunzime experienței, iar scopul meu este să fac matematica mult mai plăcută, să inspir plăcerea învățării și să personalizez această experiență pentru fiecare elev, astfel încât să se potrivească perfect nevoilor și stilului său de învățare.

Haideți să ne cunoaștem!

Shape Images