CREȘTE POTENȚIALUL COPILULUI TĂU
CU MEDITAȚII FACE TO FACE

Education Images
Education Images
Education Images
Cine suntem noi

Meditațiile înseamnă mai mult decât note bune

Oferim feedback constant și consistent

Fiecare elev este încadrat într-un sistem de progres unde i se urmărește activitatea școlară în paralel cu ședințele de meditații.

Avem modalități de învățare moderne și inovatoare

Folosim diverse metode pentru a face materia cât mai atrăgătoare și distractivă: de la exemple practice, până la dezbateri teoretice, jocuri și aplicații. Totodată, analizăm stilul de lucru al elevului din punct de vedere psihopedagogic, ce ne ajută să ne adaptăm eforturile spre a îmbina utilul cu plăcutul și a obține un randament cât mai mare.

Experiența elevului este pe primul loc.

Sigur ne amintim cu toții de o materie studiată cu drag în scoală, mulțumită predării de calitate de care am avut parte. Pe asta punem accent la LexEdu: grupe mici, elevi de același nivel, unde atenția meditatorului nostru este împărțită în mod egal și favorabil tuturor.

Misiunea noastră

Suntem aici pentru că

  • Considerăm că avem un impact pozitiv și aducem o componentă importantă în educația tinerilor elevi.
  • Preluăm elevi de la clasele I până la liceu, pentru predare, aprofundare și pregătire pentru examenele pe care le vor susține.
  • Ședințele se desfășoară în grupe de maximum 3 elevi.
  • Stabilind obiectivele ședințelor și în baza unei evaluări psihopedagogice, elevul va fi plasat într-o grupă adecvată.
  • Meditatorii noștri sunt tineri ambițioși, energici, cu înclinație spre pedagogie. În plus, folosesc profesional noțiuni și concepte din materiile predate de ei.
  • Fiind mai aproape de vârsta elevilor, ne este ușor să prezentăm într-un mod plăcut subiecte și noțiuni care inițial pot părea grele sau plictisitoare. Acest avantaj, combinat cu experiența de predare pe care o avem formată încă din anii terminali de liceu, rezultă în crearea unei experiențe fascinante pentru elevi și, de cele mai multe ori, în reușite pe plan academic.

Ce spun părinții și elevii

Suntem onorați că am cunoscut atâția oameni minunați și că le-am oferit elevilor noștri îndrumarea necesară pentru a progresa.
Iată câteva testimoniale din partea părinților dar și din partea studenților.

Clint Images
George J

Doresc să-mi exprim recunoștința față de profesorii pasionați și calificați care au făcut din acest program un succes răsunator. Este evident că s-a acordat deosebită atenție pentru a adapta cursul la nevoile individuale ale cursanților, făcându-l o bază fantastică pentru viitoarele lor eforturi lingvistice..

Clint Images
Raluca P.

I recommend this course to any parent seeking a well-rounded, enjoyable, and effective language learning experience for their child. Thank you for providing such a valuable opportunity for our little ones to thrive in the world of languages..

Clint Images
Marius P

The incorporation of both English and German languages not only enriches linguistic skills but also promotes cultural understanding from an early age. My child eagerly looks forward to each class, and I have noticed a significant boost in their confidence and enthusiasm for language learning..

Clint Images
Raluca T

Cel mai înalt nivel de profesionalism, atitudine prietenoasă, comunicare deschisa. O profesoară cu multa răbdare, care explică într-un mod plăcut noțiunile matematice. Recomand cu mare drag!.

Clint Images
Popescu Claudiu

Vă anunț că Ana- Maria este mulțumită de profesorul ei înțelege tot și să speram să o țină tot așa o lungă perioadă de timp. Mulțumesc..

Clint Images
Elena

Lucrati foarte bine cu copii, explicati in asa fel incat ei să înțeleagă profund materia, si de asemenea (cumva) au devenit motivați și implicați. Suntem mulțumiți de orele făcute ce i-au ajutat sa isi intreca dificultatile la cele doua materii..

Clint Images
Daria P.
Elev

Andreea este prietenoasă răbdătoare și predă bine. Orele de engleză sunt foarte explicite și înțeleg tot..

Clint Images
Alexandru G.
Elev

Andreea este o persoană înțelegătoare, răbdătoare, prietenoasă, predă pe înțelesul nostru. Îmi plac orele de engleză..

Clint Images
Tudor B.
Elev

Andreea este o profesoară drăguță, care m-a ajutat să înțeleg multe metode sau ce nu știam pentru teste. Îi sunt foarte recunoscător și, datorita ei, am luat note foarte bune. Îmi place că la orele de mate Andreea explică mult mai bine decât profesoara mea de mate! Îmi este foarte ușor să rețin lucrurile aici!.

Clint Images
Matei
Elev

In primele 2 luni am repetat materia din clasele a 5-a si a 6-a, iar acum am inceput materia de clasa a 7-a. Mi-a placut foarte mult abordarea lui prietenoasa. In timp, m-a ajutat sa fiu mai sigur pe mine ca voi lua un punctaj foarte bun la fiecare test de matematica. Tot timpul ma incurajeaza sa pun orice intrebare am despre matematica..

Clint Images
Matei
Elev

De 6 luni vin săptămânal că să repet la matematica și să-mi stabilesc lacunele din anii trecuți. Am reușit să înțeleg ceea ce nu am înțeles la scoală și sunt mai încrezător în aptitudinile mele dobândite aici..

Clint Images
Tudor
Elev

Mie mi-au plăcut exercițiile, pentru că sunt interesante și orele, pentru că învățam de fiecare data ceva nou..

Clint Images
Călin
Elev

La orele de matematica, cu domnul instructor, toate noțiunile sunt explicate foarte bine, iar lecțiile sunt bine planificate. Totul este greu la început, dar, încet, încet, devine mult mai clar. Recomand orele acestea tuturor copiilor care întâmpină dificultăți în învățare. "Viața este o succesiune de lecții pe care trebuie să le trăiești pentru a le înțelege" : Ralph Waldo.

Clint Images
Pavel
Elev

Îmi place când merg la meditații, deoarece la matematică înțeleg totul foarte bine, iar domnul profesor are grijă de toți, indiferent câți suntem. De asemenea, implicarea lui și a tuturor instructorilor este incredibilă. Iar, la informatică, totul este foarte distractiv și explicit. Toate noțiunile sunt clar explicate și interesante..

Clint Images
Filip
Elev

Mi s-a părut interesant, am învățat foarte multe lucruri noi și fiecare lecție mi s-a părut amuzantă. Totul este explicat foarte bine și instructorul se implică foarte mult..

Clint Images
Alexandru
Elev

Instructorul este foarte de treabă, facem exerciții de recapitulare la început de curs și lecțiile sunt foarte distractive :).

Clint Images
Ana-Maria
Elevă

Învăț lucruri noi. Meditațiile mă ajută să înțeleg lucrurile care mi se predau la scoală. Instructorul nostru, Rareș, ne ajută să înțelegem mai bine, găsind și folosindu-se de metode creative de a ne explica..

Clint Images
Ioanina
Elevă

Cursurile acestea sunt foarte folositoare. Înțeleg conceptele, pentru că sunt explicate foarte bine și sunt ușor de înțeles. De asemenea am obținut punctaje de peste 95 puncte la toate examenele și testele pe această materie de când am început cursurile aici..

Echipa noastră

ÎNDRĂGIM CUNOAȘTEREA, IUBIM S-O ÎMPĂRTĂȘIM

Echipă tânără, energică, cu experiență în profesorat și meditații. Înțelegem lacunele din sistem și le corectăm prin abordări noi adaptate vremurilor noastre. Folosim materiale și metode moderne ca să ne pliem pe stilul de învățare al elevului și să obținem maximum de randament și motivație.

Corporate Template

Cosmina

Limba Engleză
BA Communications & Public Administration, Babeș-Bolyai University, Cluj-Napoca
Corporate Template

Rareș

Tehnologia Informației, Limba Germană
Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației - Universitatea Politehnică București
Corporate Template

Andreea

Matematică
Inginerie electrica - Universitatea Politehnică București